26.04.2012 г., 10:33 ч.

Моята кукла 

  Поезия » За деца
817 0 1

Моята кукла

 

Куклата ми днес се мръщи,

не иска да закусва.

Давам ù в уста лъжичка,

но тя не иска да ме слуша.

 

Дните ми безгрижни

тя тревожи,

а как ли мама

и на мен се сърди?

 

Но тя ми е другарче,

с нея си играя.

Нищо че понякога не иска

за нея много и да зная.

 

Сложих я в количка

да я полюлея.

Ех, че ми е смешна,

навярно и аз на нея!

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??