12 дек. 2008 г., 19:28

Моята любов 

  Поэзия » Любовная
806 0 3

И тя на теб прилича,

облечена е цялата в бяло.

И все повтаря колко много те обича,

че за нея по-ценен си от злато.

Искам да открадна всеки миг

и в клетка от мечти да го заключа.

Искам вечно да си тук до мен,

какво повече мога да получа?

Всичко давам за усмивка,

красива, както можеш само ти.

Обич моя, на нас сълзи не ни отиват,

хайде, главата гордо пак вдигни.

Родени сме с тебе за победа
над всичко лошо, що е по света.

Родени сме, живота си да водим

по-щастливи и от най-смелата мечта.

За колко малко успя да ме научиш

какво значи да обичам повече от всеки друг.

Всеки жест и всеки поглед от мене ще получиш,

а аз честта да бъдеш вечно мой съпруг!

 

 

 

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??