10 нояб. 2020 г., 10:05

Моята мечта 

  Поэзия » Любовная
209 0 0

Колко думи не изречени има в моята глава!

Колко думи не изречени искам с теб да споделя!

Искам ти да знаеш,че за мен си онова,без което аз не искам да живея на света.

Искам също да запомниш и това,че ти причината си да повярвам в любовта.


 

Не крия мило моите сълзи.

Защо те са искрени за теб са разбери.

Не вярвах че възможно е да плача за жена,но ти за мен си всичко на света.

Любов такава сякаш в приказказка съм аз сега и само ти си главна героиня във това.

Приказка ще бъде нашият живот,защото те обичам лудо във този и във следващия ми живот.


 

Не ми ли вярваш мило,нима не чувстваш ти че всичко е мечта?

Мечта която искам с теб да споделя.

Тя се състои в това,тебе да обичам истински и семейство с теб да имам е мечта. 

Само ти си тази дето ме накара да го разбера,че обичам ли те истински всичко мога аз да ти простя.

Мога също с теб да споделя,че на света ще те обичам вечно ако ще с живота си да се простя.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??