Господи,
в името на Исус!
От душа и сърце
те моля,
прости на мен,
грешната,
моите лоши постъпки
и дела,
които съм извършила
без да искам,
или в момент на гняв.
Дай здраве, щастие
и дълъг живот
на всички дечица
и на нашите деца.
Нека с Божията помощ
да са живи и здрави
всички хора
по целия свят
и нашите близки.
Да няма войни,
убийства и природни
бедствия.
Прати твоите ангели
пазители
да ни пазят и закрилят
от всякакви злини,
и правилния път
ни покажи.
Дарувай ни с мирна
и спокойна нощ!
Нека и утрешният ден
да бъде мирен и спокоен,
както за всички,
така и за нас.
Амин.
© Маргарита Георгиева Все права защищены