12.08.2009 г., 23:26 ч.

Моята молитва 

  Поезия » Друга
808 0 11

Господи,

в името на Исус!

От душа и сърце

те моля,

прости на мен,

грешната,

моите лоши постъпки

и дела,

които съм извършила

без да искам,

или в момент на гняв.

Дай здраве, щастие

и дълъг живот

на всички дечица

и на нашите деца.

Нека с Божията помощ

да са живи и здрави

всички хора

по целия свят

и нашите близки.

Да няма войни,

убийства и природни

бедствия.

Прати твоите ангели

пазители

да ни пазят и закрилят

от всякакви злини,

и правилния път

ни покажи.


Дарувай ни с мирна

и спокойна нощ!

Нека и утрешният ден

да бъде мирен и спокоен,

както за всички,

така и за нас.


Амин.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??