21 мар. 2013 г., 09:49

Моята пролет 

  Поэзия » Другая
637 2 13

Бълбука нова пролет под снега -

от твоя дъх събудена. За мене.

Събличам всички пластове тъга,

със зимен студ и мъка напоени.

 

Издигам се със птичите ята.
Под мен земята светло се възражда.

И всеки цвят е капка свобода.

И всеки стрък зелен е зов. И жажда.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??