Mar 21, 2013, 9:49 AM

Моята пролет 

  Poetry » Other
645 2 13

Бълбука нова пролет под снега -

от твоя дъх събудена. За мене.

Събличам всички пластове тъга,

със зимен студ и мъка напоени.

 

Издигам се със птичите ята.
Под мен земята светло се възражда.

И всеки цвят е капка свобода.

И всеки стрък зелен е зов. И жажда.

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??