11 дек. 2008 г., 13:22

Моята вечност 

  Поэзия
1335 0 8


МОЯТА ВЕЧНОСТ

 

Нощта е с аромат на нежност.

Светулки падат от небето.

Заливат ни вълни от вечност,

сами  сме двамата в полето.

 Навеждаш се над мене,

косата ти се смесва с моята коса.

Очите ми потъват в твоите очи.

Поемам дъх с дъха ти.

 Разтварям се в прегръдка

и мога да се скрия от света.

Не ми е нужна вечност,

щом моето лице

е в плен на твоите ръце.

 

© Илиана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??