МОЯТА ВЕЧНОСТ
Нощта е с аромат на нежност.
Светулки падат от небето.
Заливат ни вълни от вечност,
сами сме двамата в полето.
Навеждаш се над мене,
косата ти се смесва с моята коса.
Очите ми потъват в твоите очи.
Поемам дъх с дъха ти.
Разтварям се в прегръдка
и мога да се скрия от света.
Не ми е нужна вечност,
щом моето лице
е в плен на твоите ръце.
© Илиана Петрова Todos los derechos reservados