13 апр. 2014 г., 00:11

Моята визитка 2 

  Поэзия » Другая
401 0 1

Роса солена и роса горчива

Очите ми изгаря, ослепява.

Сънят ми - скършен клон в стихия.

Извиках ти - не си отивай,

Целувай ме и всичко да забравя.

А обичта за тебе е - вземи я.

© Росица Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??