~~*&*~
Да се родиш в началото на Тъмното...
И цял един живот
Безсмъртен да избродиш~*
Да се прибираш в Дом на Безлюбовие,
а в Любов сам ти да ходиш...
И тайничко в ъглите му да хлипаш
Просещ~*
За милост молещ...
Да се родиш в началото на Тъмното...
ДА СКОЧИШ~*
Рискуващ всичкото онуй
Което сам осмислил си
Вървял по стръмното...
ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!
А той да удря те - незнаещ...
~~*&*~
Пълзял си...
Или с криле на смелост
ПРЕЛЕТЯЛ~*
Едно Пространство...
Във което Днес оставяш
Поне пет Ангела да страдат
Заедно със Твоята Душа...
И когато Небесата в теб заплачат
Да знаеш, че сълзи на Ангел са това~*
ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!!!
А той без милост да прекършва
Всеки стрък поникнал в твоята снага...
Да мачка озверял
Невинните стебла~*
Които всъщност...
Би могъл да напои
С една-едничка...
Мъничка сълза!!!
Да се родиш в началото на Тъмното...
САМ ЗНАЕЩ!!!
Че ще се влачиш гол -
С разкъсани меса...
Охулен...
Бледен..
Безименен...
И при все това -
Оргазмено желан...
~~*&*~
И протягаш длани в Празното~*
Сляп...
Но с прогледнала душа...
А коленете твои вече няма ги -
Изтриха се от толкоз молене...
Лежиш - заровил устни във прахта~*
Устата ти - тъй пълна е...
Не с мед и мляко,
А с изсъхнали листа -
Все още в себе си запазили
Окраска чувствена...
един изпълнен със Духовност цвят~*
ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!!!
ДА СКОЧИШ В ТЪМНОТО...
И ДА ОСТАНЕШ САМ!!!
Съзнаващ колко страшно е...
Да се родиш без Ангели...
Защото сам ти Ангел си
ЗА ДРУГИЯ!!!
И носиш в Дар за Него...
СВОЯТА ДУША!!!
Крилете му -
На раменете свои теглиш...
Догде Той сам ще може
Да понесе голямата им тежина~*
Защото СТРАШНО Е
Да бъдеш смазан
под силата на собствените си крила!!!
~~*&*~
И протягаш длани в Празното~*
Сляп!!!
При все, че бял Вестител си~*
Като острото на силна светлина...
ЗАЩОТО!!!
Само ако се откажеш от Дара свой
ДАР СТАВАШ за Друг Някой
Страдащ- търсещ Пътя
в Път от Тъмнина~*
Да се родиш в началото на Тъмното...
И цял един живот
Да се прибираш в Дом на Безлюбовие,
а в Любов сам ти да ходиш...
И тайничко в ъглите му да хлипаш
Просещ~*
ЗА МИЛОС Т МОЛЕЩ!!!
Да се родиш в началото на Тъмното...
ДА СКОЧИШ~*
Рискуващ всичкото онуй
Което сам осмислил си
Вървял по стръмното...
И цял един живот
СМЪРТЕН ДА ИЗБРОДИШ~*
Изчувствана музика~*
ДИМИТЪР КИРОВ!
“ MY UNIVERSE...”
сглобени думи - Чувства~*
Л-Е
27 ноември 2010 г
МОЯТА ВСЕЛЕНА...
http://www.vbox7.com/play:6c361f6b
© Л-Е Все права защищены
Поздрав!