Nov 27, 2010, 7:48 PM

Моята Вселена... 

  Poetry » White poetry
1078 0 3

~~*&*~

 

Да се родиш в началото на Тъмното...

 

И цял един живот

Безсмъртен да избродиш~*

 

Да се прибираш в Дом на Безлюбовие,

а в Любов сам ти да ходиш...

 

И тайничко в ъглите му да хлипаш

Просещ~*

За милост молещ...

 

Да се родиш в началото на Тъмното...

ДА СКОЧИШ~*

Рискуващ всичкото онуй

Което сам осмислил си

Вървял по стръмното...

 

ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!

А той да удря те - незнаещ...

 

~~*&*~

Пълзял си...

Или с криле на смелост

ПРЕЛЕТЯЛ~*

 

Едно Пространство...

 

Във което Днес оставяш

Поне пет Ангела да страдат

Заедно със Твоята Душа...

 

И когато Небесата в теб заплачат

Да знаеш, че сълзи на Ангел са това~*

 

ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!!!

 

А той без милост да прекършва

Всеки стрък поникнал в твоята снага...

 

Да мачка озверял

Невинните стебла~*

Които всъщност...

 

Би могъл да напои

С една-едничка...

Мъничка сълза!!!

 

Да се родиш в началото на Тъмното...

 

САМ ЗНАЕЩ!!!

Че ще се влачиш гол -

С разкъсани меса...

 

Охулен...

Бледен..

 

Безименен...

И при все това -

Оргазмено желан...

~~*&*~

 

И протягаш длани в Празното~*

Сляп...

Но с прогледнала душа...

 

А коленете твои вече няма ги -

Изтриха се от толкоз молене...

Лежиш - заровил устни във прахта~*

 

Устата ти - тъй пълна е...

 

Не с мед и мляко,

А с изсъхнали листа -

Все още в себе си запазили

Окраска чувствена...

един изпълнен със Духовност цвят~*

 

 

ЗА ДРУГ ДА ГО НАПРАВИШ!!!

 

ДА СКОЧИШ В ТЪМНОТО...

 

И ДА ОСТАНЕШ САМ!!!

Съзнаващ колко страшно е...

 

Да се родиш без Ангели...

Защото сам ти Ангел си

ЗА ДРУГИЯ!!!

И носиш в  Дар за Него...

СВОЯТА ДУША!!!

 

Крилете му -

На раменете свои теглиш...

Догде Той сам ще може

Да понесе голямата им тежина~*

Защото СТРАШНО Е

Да бъдеш смазан

под силата на собствените си крила!!!

~~*&*~

 

И протягаш длани в Празното~*

Сляп!!!

При все, че бял Вестител си~*

Като острото на силна светлина...

ЗАЩОТО!!!

Само ако се откажеш от Дара свой

ДАР СТАВАШ за Друг Някой

Страдащ- търсещ Пътя

в Път от Тъмнина~*

 

Да се родиш в началото на Тъмното...

 

И цял един живот

Да се прибираш в Дом на Безлюбовие,

а в Любов сам ти да ходиш...

 

И тайничко в ъглите му да хлипаш

Просещ~*

ЗА МИЛОС Т МОЛЕЩ!!!

 

Да се родиш в началото на Тъмното...

ДА СКОЧИШ~*

Рискуващ всичкото онуй

Което сам осмислил си

Вървял по стръмното...

 

И цял един живот

СМЪРТЕН ДА ИЗБРОДИШ~*

 

 

 

Изчувствана музика~*

ДИМИТЪР КИРОВ!

 

“ MY UNIVERSE...”

 

 

сглобени думи - Чувства~*

Л-Е

27 ноември 2010 г

 

МОЯТА ВСЕЛЕНА...

 

http://www.vbox7.com/play:6c361f6b

 

© Л-Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??