8 авг. 2013 г., 17:59

Моята вяра 

  Поэзия
1484 0 14

Моят храм няма стени,

негов таван са звездите!

Няма икони дори,

те са мойте молитви!

 

Защото моята вяра

няма ни име, ни лик!

Света добър тя днес създава

и прави го тя по-велик.

 

Моята вяра е обичта,

пее тя напеви бели!

Ражда добрите дела,

носи постъпките смели!

 

Моята вяра е красота!

Върви по трудни пътеки.

Лее молитви на обичта

и съществува в света ни вовеки!

 

 

© Дарина Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??