Моят храм няма стени,
негов таван са звездите!
Няма икони дори,
те са мойте молитви!
Защото моята вяра
няма ни име, ни лик!
Света добър тя днес създава
и прави го тя по-велик.
Моята вяра е обичта,
пее тя напеви бели!
Ражда добрите дела,
носи постъпките смели!
Моята вяра е красота!
Върви по трудни пътеки.
Лее молитви на обичта
и съществува в света ни вовеки!
© Дарина Шопова All rights reserved.