Ден след ден, час след часвиждам колко е ужасно на улицата аз.Всеки мисли се там за велик,но всичко може да свърши за миг.Тръгваш от вкъщи, мислейки се за човека най-щастлив,но краят идва, срещнеш ли наркоман, груб и див.Всеки се опитва да рапира,но на пътя не се спирада върне назад своя живот,да разгледа и най-лошия си период.Но нека помислим какво правим тук,избиваме се само напук?Или всеки има роля в този труден свят,богат на дрога, гангстери и мрак.Ала в един момент ще е твърде късно,от всички твои познати ще бъдеш отблъснат,сторил нещо непоправимо,не е като болест излечимо.И дрогата ще те погълне, вярвай ми ти,ще бъдеш подведен от хиляди лъжи,но все пак изборът е само твой,внимавай скоро да не почиваш във вечен покой!
© Ден Все права защищены