26.12.2007 г., 21:42 ч.

Мрачното щастие 

  Поезия » Философска
887 0 4

Мрачното щастие

 

Ден след ден, час след час
виждам колко е ужасно на улицата аз.
Всеки мисли се там за велик,
но всичко може да свърши за миг.
Тръгваш от вкъщи, мислейки се за човека най-щастлив,
но краят идва, срещнеш ли наркоман, груб и див.
Всеки се опитва да рапира,
но на пътя не се спира
да върне назад своя живот,
да разгледа и най-лошия си период.
Но нека помислим какво правим тук,
избиваме се само напук?
Или всеки има роля в този труден свят,
богат на дрога, гангстери и мрак.
Ала в един момент ще е твърде късно,
от всички твои познати ще бъдеш отблъснат,
сторил нещо непоправимо,
не е като болест излечимо.
И дрогата ще те погълне, вярвай ми ти,
ще бъдеш подведен от хиляди лъжи,
но все пак изборът е само твой,
внимавай скоро да не почиваш във вечен покой!

© Ден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??