25 апр. 2014 г., 20:09

Мрак в душата ми 

  Поэзия » Любовная
463 0 0

Мрак навсякъде таи се...

И вън и вътре тишина!

И мъка тегне във очите...!

А в мозъка ми само тя.

                                        

Защо побърквам се, не зная?

Защо сърцето ме боли?!

Защо ù позволих на нея...!?

Съцето мое страшно тя да нарани.

                                   

Обичах я безумно, лудо;

Обичах я от все сърце...

Но всичко е в миналото вече.

А в душа е пълен мрак...!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??