Лутах се в сенките на нощта,
раздирах кожата си за забавление,
плачех с мъка за изгубени моменти,
мислих се за нещо, което никога не съм била,
което винаги съм вярвала, че няма да бъда.
Луната ми шепти тъжната си песен,
листата разказват приказка,
а аз страдам под звездното небе,
проклинам живота си,
съжалявам се, самозалъгвах се, мразех се…
Чаках мракът да ме обгърне,
да ме прегърне с студените си ветрове,
да замръзна и сърцето ми да спре.
Да спра болката, страданието, мъката и гнева.
Да бъдат потушени всички чувства към теб,
да бъде разрушена една мечта…
Ветровете не спират,
тревата ме продира, чувствам болка…
Тя спира, всичко изчезва - пак съм жива,
но теб те няма, всичко е било само сън.
Но болката идва отново,
мъката ме парализира.
Вече разбирам,
че кошмарът едва започва…
© Моника Борисова Все права защищены