17 abr 2010, 0:23

Мракът в душата ми... 

  Poesía
553 0 1

Лутах се в сенките на нощта,

раздирах кожата си за забавление,

плачех с мъка за изгубени моменти,

мислих се за нещо, което никога не съм била,

което винаги съм вярвала, че няма да бъда.

 

Луната ми шепти тъжната си песен,

листата разказват приказка,

а аз страдам под звездното небе,

проклинам живота си,

съжалявам се, самозалъгвах се, мразех се…

 

Чаках мракът да ме обгърне,

да ме прегърне с студените си ветрове,

да замръзна и сърцето ми да спре.

Да спра болката, страданието, мъката и гнева.

Да бъдат потушени всички чувства към теб,

да бъде разрушена една мечта…

 

Ветровете не спират,

тревата ме продира, чувствам болка…

Тя спира, всичко изчезва - пак съм жива,

 но теб те няма, всичко е било само сън.

Но болката идва отново,

мъката ме парализира.

Вече разбирам,

че кошмарът едва започва…

 

© Моника Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • текстът е нелош, но фактът, че е оформен в стишия, не го прави поетически.
Propuestas
: ??:??