10 июн. 2006 г., 00:17

Мразя тe 

  Поэзия
606 0 4
Мразя те,мразя те във всеки ден и час.
Мразя усмивката ти,
мразя очите,
мразя и гласът ти аз.
Мразя да казваш,че ме обичаш ти.
Мразя думите,
мразя твоите лъжи.
Мразя да виждам пламъка,който в теб гори,
мразя да слушам,че пак във мен си влюбен ти.
мразя те,пак и пак и пак,
мразя те,защото обричаш ме на мрак.

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??