10.06.2006 г., 0:17 ч.

Мразя тe 

  Поезия
607 0 4
Мразя те,мразя те във всеки ден и час.
Мразя усмивката ти,
мразя очите,
мразя и гласът ти аз.
Мразя да казваш,че ме обичаш ти.
Мразя думите,
мразя твоите лъжи.
Мразя да виждам пламъка,който в теб гори,
мразя да слушам,че пак във мен си влюбен ти.
мразя те,пак и пак и пак,
мразя те,защото обричаш ме на мрак.

© Ааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??