7 июл. 2006 г., 17:36

МРАЗЯ ТЕ 

  Поэзия
910 0 7
Мразя аз очите ти красиви,
мразя устните лъжливи.
Мразя любовта ти кратка,
мразя аз душата ти загадка.
Мразя и сърцето вкаменено,
мразя чувството студено.
Мразя даже спомена за теб.
Мразя аз дори това, че продължи той век.
Мразя те и от тебе ще се пазя.
Но мразя аз и себе си, затова, че мъничко не мога да те мразя!!!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??