Jul 7, 2006, 5:36 PM

МРАЗЯ ТЕ 

  Poetry
902 0 7
Мразя аз очите ти красиви,
мразя устните лъжливи.
Мразя любовта ти кратка,
мразя аз душата ти загадка.
Мразя и сърцето вкаменено,
мразя чувството студено.
Мразя даже спомена за теб.
Мразя аз дори това, че продължи той век.
Мразя те и от тебе ще се пазя.
Но мразя аз и себе си, затова, че мъничко не мога да те мразя!!!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??