3 дек. 2013 г., 21:07  

Мутроландия 3 

  Поэзия » Гражданская
401 0 0

Докато хора едвам оцеляват,

някои политици се забавляват

с Пеевски или в Студентски град.

Не виждат, че хора страдат от глад,

не виждат на бездомните сълзите,

мислят само за властта и за парите...

Най-бедни сме в Съюза Европейски,

а онези крият се зад кордон полицейски.

Докато хората умират,

щедро партиите финансират.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??