3.12.2013 г., 21:07 ч.  

Мутроландия 3 

  Поезия » Гражданска
400 0 0

Докато хора едвам оцеляват,

някои политици се забавляват

с Пеевски или в Студентски град.

Не виждат, че хора страдат от глад,

не виждат на бездомните сълзите,

мислят само за властта и за парите...

Най-бедни сме в Съюза Европейски,

а онези крият се зад кордон полицейски.

Докато хората умират,

щедро партиите финансират.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??