10 дек. 2009 г., 21:22

Муза 

  Поэзия » Любовная
490 0 0

        Муза

 

Загубихме се с теб в безкрая на времето,

загубихме се някъде по пътя на лунната дъга.

Ти бе първата ми муза, а друга така и не намерих.

 

Опитах се да те забравя,

опитах, но така и не успях.

Не ме кори за прямотата,

ти знаеш, че на сърцето не можеш

да кажеш "Забрави".

 

От теб далече аз избягах,

изминах много километри

и стигнах чак до океана,

но теб така и не можах да те забравя.

 

И мисля си, дано мечтата ти

да се е превърнала в реалност,

дано да си намерил пътя, за който

си бленувал. Дано...  

© Симеонова Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??