14 мая 2010 г., 13:43

Муза 

  Поэзия » Другая
591 0 1

Не ме напуска музата.

Защото?

 

Душата е отворена вселена.

 

За миг дори да се обърнеш и отново

тема  подир тема.

 

За всичко иска да се

информира  тя  и  да  обсъди

важните неща.

 

Не ме напуска музата.

Човърка ме отвътре и

даже нощем ме събужда.

 

И ако лист хартия липсва,

си тръгва уморена

и никога не се завръща.

 

Дебнете Музата, Приятели!

Защото музата е във сърцата!

Добри и лоши, смешни и красиви,

такива сме, но само да сме живи!

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??