13 февр. 2010 г., 20:32

Музика... 

  Поэзия
477 0 2

Да бъда музика за нечие сърце...

Любовта по тялото разлята.

Липсва ми! - Не съм.

 

 

 

 

Обич в стихове самотно чака...

Тъга разтапя се в очи безкрайни.

Болно е! - И теб те няма.

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??