Feb 13, 2010, 8:32 PM

Музика... 

  Poetry
479 0 2

Да бъда музика за нечие сърце...

Любовта по тялото разлята.

Липсва ми! - Не съм.

 

 

 

 

Обич в стихове самотно чака...

Тъга разтапя се в очи безкрайни.

Болно е! - И теб те няма.

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??