13 feb 2010, 20:32

Музика... 

  Poesía
475 0 2

Да бъда музика за нечие сърце...

Любовта по тялото разлята.

Липсва ми! - Не съм.

 

 

 

 

Обич в стихове самотно чака...

Тъга разтапя се в очи безкрайни.

Болно е! - И теб те няма.

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??