21 авг. 2012 г., 10:50

Музика 

  Поэзия » Пейзажная
596 0 0

И някак си света пак изргя...

Милиони цветове, преплитащи се в една дъга. 

Усмихнати лица, трептящи сърца
и всичко това изразено чрез музиката.
Ноти, носещи се по течението на настроението..

отключват заключеното,

намират изгубеното. 

Тътен, не на изсвиреното, а на чутото.

Талант на бъдещето.


Стари хора, разхождащи се по улицата, изпълнени с живот,

сякаш тийнейджърите в тях са надали зов.
Зов за свобода на мисълта,

мисъл за любовта към света.
Свят без отронена сълза,

сладка мелодия за всяка душа.

Любов навсякъде искри и под дъждовните капки

музиката пак звучи. 

© Иван Ценов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??