16 янв. 2010 г., 19:14

Музикална кутийка за сълзи 

  Поэзия » Другая
577 0 2

Докоснах спомен,

с горчивина напоен.

Поех го на гърба си -

сякаш за това роден.

Докоснах твойта лудост,

лъхаща на жалост.

Целунах я за сбогом

и дарих ù младост.

Затанцувах с простотата,

облечена във непотребност.

И я хванах за ръката,

и към времето се втурнах

безнадеждно.

Тя последва ме със страх,

макар да знаеше сама,

че да я пусна нямаше,

във непрогледната тъма.

И преля ми нови сили,

с естракт от мъдрост напоени.

И ме облада,

и подари ми музикална

кутийка за сълзи...

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дано...
  • Дано пеещата кутийка скрие сълзите ти и за теб останат само усмивки! Поздравче!
Предложения
: ??:??