7 февр. 2014 г., 00:36

Мъглата 

  Поэзия » Пейзажная
606 0 3

 

Попива през прозореца мъглата,

обгръща всичко - мъртъв е света!

Бръмчи такси, прорязва тишината,

прихлупен свят и пушек - самота…

 

На пластове кълбетата се вият,

проточват капки от сълзи и лед.

Око на светофар премига, крие

сновящи сенки – призраци безчет…

 

По влажния асфалт пълзи мъглата,

протяга хищни, търсещи ръце.

И всеки сам се чувства сред тълпата

със ледени ръце, лице, сърце…!

© Станимир Власакиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??