3 дек. 2018 г., 10:02

Мъж в рими 

  Поэзия » Любовная, Философская
653 0 0

Мъж в рими

 

Аман от сълзливи любовни поеми,
правя схеми, а все нови проблеми.
Чета, търся, мисля и струвам,
сам да остана май ще рискувам.

 

И пак в рими пиша, говоря,
веч не знам и аз какво да сторя.

 

Може би всичко е до някакво време,
ех, тази любов - нужно и тежко ни бреме.

 

- Е.Т.

© Евгения Все права защищены

Повече от моето творчество тук - http://did-i-say-something.tumblr.com

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??