То у нас рядко се среща,
толкова ни е силата явно!
Затворили сме се вкъщи,
забравихме всичко славно!
Бъркаме страха си с разум,
Бог с пирони в ръце е бил,
помага на който дух е показал,
с мъжество Той ни е спасил!
Цивилизацията мъжа в нас е затрила,
при най-малка трудност се предаваме,
смятаме за луд който проявява сила,
даже родината почнахме да разпродаваме!
Няма лошо да слезем на земята,
животът ни наистина е само един,
но само мъж може да води тълпата,
само с безстрашие можем да победим!
© Георги Все права защищены
Или то просто се е изродило?