Сънувам, че летя,
сънувам, че съм сам,
сънувам свобода,
ала и ти си там!
Сънувам, че флиртувам,
ала флиртувам с нея,
срам ме е и се страхувам,
но за двете ви копнея!
На кого да угодя?
На своите мисли похотливи!
Или просто да се спра?
Как, като и двете сте красиви.
Чудно нещо е жената,
цел и жажда, но с цена,
труд и упоритост трябват,
труд и упоритост за Жена!
И сънувам, че флиртувам,
и сънувам, че летя,
но сънувам и бълнувам,
с теб докато спя!
© Борислав Любенов Все права защищены