14 нояб. 2004 г., 17:38

Мъжът ми II 

  Поэзия
905 0 0
Облизах лятото
по бузата, и не
можах да се опаря!
Жадувах да усетя
златна болка,
безброй млекарки
да избият мляко
във стомаха ми,
милиони гъдели
да полазят по вените ми,
да запълзят по извивката на шията,
да заобиколят всяко
назъбено прешленче на гръбнака,
да се спрат за почивка на трапчинките -
преди дупето,
Да се слеят с малката-
задна опашчица…
Ж А Д У В А Х да…

Отворих очи и се обърнах-
МЪЖЪТ МИ СПЕШЕ…

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??