21 окт. 2009 г., 23:29

Мъката на хората 

  Поэзия » Другая
603 0 1

Тъжно ми е,

хората навън се разминават,

като черни сенки те се подминават!

Мъката се вижда в очите,

болката почерня им душите!

Всеки мисли своите проблеми

и забравя, че несподелени,

те изглеждат още по-големи!

Сърцата им са закърнели,

а чувствата - умрели!

Нищо от хората не остана,

голяма безгранична мъка настана!

 

© Пенка Лесидренска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.


  • засаждаш трайно любовта,когато,
    отхвърлила хомота на тъгата
    нагазиш в най-сияйните простори,
    където този свят,със твоя ще се мери

    Поздрав!

Предложения
: ??:??