Изменчиви са чувствата, делими!
Не са обичани от никоя жена!
Ти искаш все неща простими
Забравил, че обичта е скрита в дълга!
Нали и аз все искам да съм права.
Така, да мога да си утеша страха!
Затова - опитвам се да зная
Дали в мълчанието е скрит врага?
Тайните са нещо непростимо
Внезапно появила се е дързостта!
Не мога аз да ги разкрия
Заклела съм се в небето и рода!
Мълчанието е мъдро упование
Дори когато нещо в мен руши!
Понасям най-голямото страдание
Виждам как едно семейство се крепи!
Мълчанието ми, ти нали разбираш?
И виждаш, колко горда съм с това!
Спомените в мене уж изтриваш
Надделяваш ме с поредните слова!
© Мария Николова Все права защищены
използвай дързостта
и тя ще те крепи!
Мълчанието,повече боли!ПОЗДРАВ!