17.07.2014 г., 1:09 ч.

Мълчание 

  Поезия » Философска
575 0 3

Изменчиви са чувствата,  делими!

Не са обичани от никоя жена!

Ти искаш все неща простими

Забравил, че обичта е скрита в дълга!

 

Нали и аз все искам да съм права.

Така, да мога да си утеша страха!

Затова - опитвам се да зная

Дали в мълчанието  е скрит врага?

 

Тайните са нещо непростимо

Внезапно появила се е дързостта!

Не  мога аз да ги разкрия

Заклела съм се в небето и рода!

 

Мълчанието е мъдро упование

Дори когато нещо в мен руши!

Понасям най-голямото страдание

Виждам как едно семейство се крепи!

 

Мълчанието ми, ти нали разбираш?

И виждаш, колко горда съм с това!

Спомените в мене уж изтриваш

Надделяваш ме с поредните слова!

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??