2 нояб. 2011 г., 13:43

Мъничко поетче 

  Поэзия » Другая
508 0 6

 

Днес едно детенце, мъничко поетче,

стихове на мене, свои, ми прочете.

 

Трябва да призная, че с талант ме смая!

 

Този бистър ритъм откъде извира,

тези чисти рими – как ли ги намира!

 

Но наместо гордост и наместо радост,

изведнъж почувствах във сърцето жалост.

 

Че наместо почит, слава и признание,

тази дарба носи мъка и страдания!

 

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??