9 дек. 2011 г., 18:49

Мъртва душа 

  Поэзия » Любовная
417 0 1

Мъртва е моята душа,

пустиня зее там сега.

Като факел аз горя,

жалко е - не мога да те спра.

 

Душата ми остана чиста,

сърцето плахо все тупти

Aх, защо не ме разбра ти!

Бъдещето очаквам каменисто,

ала тялото запазих чисто.

 

 

© Десислава Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??