Dec 9, 2011, 6:49 PM

Мъртва душа 

  Poetry » Love
398 0 1

Мъртва е моята душа,

пустиня зее там сега.

Като факел аз горя,

жалко е - не мога да те спра.

 

Душата ми остана чиста,

сърцето плахо все тупти

Aх, защо не ме разбра ти!

Бъдещето очаквам каменисто,

ала тялото запазих чисто.

 

 

© Десислава Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??