Къде съм? Коя съм? - не зная,
не зная човек ли съм или пък не,
мъртва ли съм или още живея,
но едва ли е жив човек без сърце.
Отново опитвам се път да намеря,
през хилядите кървави мои сълзи,
но болката от света ме отделя
и питам се колко ли още ще продължи.
И някъде свита в пространството,
обгърната от вечния мрак,
пребита от самотата
си мисля за теб пак и пак!
© Ели Все права защищены