11.11.2007 г., 18:11 ч.

Мъртва ли съм или още живея! 

  Поезия » Любовна
715 0 2

Къде съм? Коя съм? - не зная,

не зная човек ли съм или пък не,

мъртва ли съм или още живея,

но едва ли е жив човек без сърце.

 

 

Отново опитвам се път да намеря,

през хилядите кървави мои сълзи,

но болката от света ме отделя

и питам се колко ли още ще продължи.

 

 

И някъде свита в пространството,

обгърната от вечния мрак,

пребита от самотата

си мисля за теб пак и пак!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??