22 февр. 2018 г., 11:57

Мъстта на влюбения 

  Поэзия » Любовная
1290 3 5

Рогатият???  Той само да ми падне -

рогата му на възел ще завържа,

във черква ще го вмъкна баш по пладне,

та черното от  него да остържат!

 

И като го поръсят със вода светена,

когато разтрепери се под звуците на бича -

тогаз ще го попитам: "Я кажи на мене

Нещастнико - нима Обичал си, и Кой те е обичал???"

© Момчил Манов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??