22 feb 2018, 11:57

Мъстта на влюбения 

  Poesía » De amor
1267 3 5

Рогатият???  Той само да ми падне -

рогата му на възел ще завържа,

във черква ще го вмъкна баш по пладне,

та черното от  него да остържат!

 

И като го поръсят със вода светена,

когато разтрепери се под звуците на бича -

тогаз ще го попитам: "Я кажи на мене

Нещастнико - нима Обичал си, и Кой те е обичал???"

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??