Feb 22, 2018, 11:57 AM

Мъстта на влюбения 

  Poetry » Love
1282 3 5

Рогатият???  Той само да ми падне -

рогата му на възел ще завържа,

във черква ще го вмъкна баш по пладне,

та черното от  него да остържат!

 

И като го поръсят със вода светена,

когато разтрепери се под звуците на бича -

тогаз ще го попитам: "Я кажи на мене

Нещастнико - нима Обичал си, и Кой те е обичал???"

© Момчил Манов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??