3 мар. 2006 г., 22:30

На Алекс 

  Поэзия
677 0 2

Колко сутрини до тебе бях,
колко дни до мене ти стоя.
Колко нощи с тебе сме делили,
колко радост и сълзи!

До тебе сам аз в живота,
до мене си ти в света!
Една за друга подкрепа сме,
опора,в мъничките светове.

Обичам го,безумно много
и само ти разбираш това.
Моите сълзи през ноща,
само ти си виждала..

Обичаш го ти,безрезервно,
колко пъти си плакала.
Колко години му посвети
и само аз останах до теб!

След толква мъки и радости,
след толкова смях и сълзи,
знам,че само аз и ти
ще сме заедно в живота!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • това е много хубаво
  • миличка много се радвам че си побликувала стихотворението,което написа за мен)скоро и аз ще измисля някое за нас
Предложения
: ??:??