Не си отивай, спри се,
ти още имаш дни неизживяни...
Към мен и живота върни се,
аз искам до мен да останеш...
Не я гледай ти нея,
красива е тя, но студена,
ще те грабне с нея без време,
от нашия свят ще те вземе...
Потрай още малко, почакай,
боли, знам, там може би ще е лято,
но ти не тръгвай, аз всичко изплаках,
остани тук при всичко познато...
© Светла Все права защищены